Aktivitete

Home > Aktivitete > Të tjera

ABI Bank - Investo në Optimizem!

Banka Amerikane e Investimeve ka lancuar fushatën e re korporative dhe spotin “Investo në Optimizëm”

Në një qytet ku ëndrrat bëhen Reality Show, një tjetër spektakël po merr jetë...
5 personazhe, të ndryshëm, të famshëm... bashkohen nga një emër. ABI BANK, Investo në Optimizëm!

Kjo fushatë ka në qendër të saj optimizmin, i cili shërben si një motor promovues vlerash dhe motivimi për realizimin e ҫdo ëndrre, përpjekje dhe nisme të re dhe përputhet plotësisht me misionin e bankës dhe me sloganin e ABI Bank “Investo në Optimizëm”

Për të parë videon korporative, klikoni në linkun në vijim: Investo në Optimizëm

X