Aktivitete

Home > Aktivitete > Të tjera

ABI në mbështetje të klientëve për shtyrjen e kësteve të kredive

Pagesat e kredive janë shqetësim për shumë individë dhe biznese. Pak ditë më parë, Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë vendosi që të shtyhen me 3 muaj pagesat e kësteve të kredive për të gjithë klientët e bankave.

Banka Amerikane e Investimeve e shikon këtë si një nismë shumë pozitive, në kohën e duhur për ti dhënë mundësi klientëve të lenë mënjanë shqetësimin e pagesës së kredisë e të kujdesen për familjen dhe punonjësit e tyre që në këtë moment është më urgjente.

Ndiqni këtu intervistën e Drejtorit Ekzekutiv të ABI Bank, z. Andi Ballta për A2CNN. 

X