Prona

Home > ABI Prona > Dyqan

Shitet Ambient Tregtar në kompleksin e shërbimit dhe banimit “City Center”, Korçë, 670 m²

  • QytetiKorcë
  • Lloji i PronësDyqan
  • Sipërfaqja670m2
  • Vendndodhja

Shitet ambjent  tregtar  me  sipërfaqe 670 m². Njësia ndodhet në katin e dytë nga toka të kompleksit të banimit e shërbimit me 13 kate mbi tokë dhe 1 kat nëntokë, “City Center”, ndodhur në rrugën “ Kiço Greço”, në qytetin e Korçës. Kompleksi ku ndodhet njësia pozicionohet 700m në anën veriore të qendrës së Korçës dhe në anën jugore të kryqëzimit të rrugëve kryesore “ Kiço Greço” dhe rrugës  “Midhi Kostani”. 

 

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X