Prona

Home > ABI Prona > Toke

SHITUR - Tokë Arë 6’000 m², në Vaqarr, Tiranë

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja6000m2
  • Vendndodhja

Shitur tokë arë me siperfaqe totale 6’000m².

 

Prona në shitje është tokë e llojit arë e cilat ndodhet në Vaqarr, Tiranë. Ajo pozicionohet në një distance rreth 5 km në jug-perëndim të Tiranës dhe rreth 800 m në jug-perëndim të sheshit “Garibaldi” (qendrës së Kombinatit). Prona ka dalje direkt në Rr.“Llazi Miho” nga ana lindore e saj.

 

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X