Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shitet Tokë 6,500 m², Lanabregas, Tiranë

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja6500m2
  • Vendndodhja

Tokë Pyll me sipërfaqe 6’500 m² në Lanabregas, Tiranë. Prona ndodhet rreth 8 km larg nga qendra e Tiranës, nga sheshi "Skenderbej". Prona ndodhet 4.4 km nga restorant "Fresku" i njohur dhe që shërben si pike referimi në zonë. Prona shtrihet në jug të rrugës nacionale Tiranë - Parku Kombëtar i Dajtit. Ajo ka forme të rregullt gjeometrike dhe ndodhet mbi një terren të pjerrët..

 

Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X