Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

SHITUR - sipërfaqe toke 4,704 m² dhe ndërtesë 2,103 m² në Xhafzotaj, Durrës

  • QytetiDurrës
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja2103m2
  • Vendndodhja

Shitur kompleks blegtoral 1 kat, me tokë me sipërfaqe 4,704 m² dhe ndërtesë me sipërfaqe 2,103 m² ndodhur në Xhafzotaj, Durrës. Prona ndodhet  rreth 1.5 km në jug-perëndim të  kryqëzimit të “ 4 rrugëve” të Shijakut.. Zona në të cilën ndodhet prona ka karakter bujqësor dhe industrial. Aksesi në pronë realizohet në kufirin perëndimor të saj nëpërmjet një rruge locale e cila lidhet me rrugën kryesore Shkozet-Shijak. Prona është e përshatur për aktivitet blegtoral.

 

Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X