980 m2 12 Dhoma 8 Banjo 2 Garazh Printo këtë faqe

Shitet Vilë + Truall pranë Digës së Liqenit të Farkës, Tiranë

Liqeni i Farkës, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Vilë, e përbërë nga truall me sipërfaqe 250 m2, ndërtesë (vilë) 4 kate + bodrum me sipërfaqe 245 m2 për kat dhe në vazhdim tokë are, me sipërfaqe 1,500 m2. Pronat ndodhen në rrugën e Dacit, Farkë e Vogël, në një distancë 650 metra larg digës së Liqenit të Farkës, zonë e banuar dhe e zhvilluar vitet e fundit. Çdo kat i vilës është i përbërë nga tre dhoma gjumi, dy tualete dhe një sallon ndenjeje.

Mund të shfrytëzohet për banim ose për aktivitet si kopësht, shtëpi të moshuarish, klinikë etj.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Të interesuarit duhet të paraqiten pranë cdo degë të bankës për të marrë informacionin e nevojshëm për paraqitjen e ofertës. Ofertat duhet të paraqiten me shkrim brënda datës 29 Dhjetor 2017 ora 12:00. Ofertuesit duhet të derdhin 10 % të cmimit të mësipërm në një llogari të tyren pranë Bankës. Kjo shumë do të kthehet sipas rregullave të ankandit që gjënden pranë cdo degë të Bankës.

 

Vendodhja e Pronës