4,861 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet Truall 4,861 m2, në rrugë nacionale “Korçë-Maliq”

Korçë, Albania

120,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Truall me sipërfaqe 4,861 m2, buzë rrugës nacionale “Korçë-Maliq”, 1.8 km në veri të Korçës. Prona shtrihet në një terren krejtësisht fushorë dhe ka një konfigurim drejtkëndorë. Trualli është i sistemuar, i niveluar, i mbushur me materiale inerte deri në nivelin e rrugës dhe shtruar me beton.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone deri në 90% të vlerës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës