7,600 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet Tokë Pemtore 7’600 m2, Petrelë, Tiranë

Petrelë, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje tokë me sipërfaqe 7’600 m2, 980 metra në perëndim të rrugës Tiranë-Elbasan si dhe 600 metra larg Komunës Petrelë. Prona është e mbjellë me pemë të ndryshme bujqësore dhe ndodhet në jug të rrugës Tiranë – Bërzhitë. Në veri të pronës ndodhet rruga e Kalasë së Petrelës. Qendra e Tiranës është 8.7 km larg. Parcela ka dimensione afërsisht 58 m x 139 m dhe është e pozicionuar buzë rrugës kryesore pë në qendën e Petrelës.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e pronës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni

Vendodhja e Pronës