Arë 500 m2, & Truall 250 m2 & Ndërtesë 70 m2 0 Dhoma 0 Banjo 0 Garazh Printo këtë faqe

Shitet banesë private, truall 250 m2 dhe ndërtesë 70 m2, Patos, Fier

Ballsh, Albania

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje arë, truall dhe ndërtesë, në Patos-Fshat, Fier. Ara ka një sipërfaqe 500 m2 nga e cila trualli është 250 m2 dhe sipërfaqja e ndërtesës është 70 m2. Ndërtesa është shtëpi banimi. Prona ndodhet 5 km larg qendrës së qytetit të Patosit dhe është 760 metra në jug të rrugës nacionale Patos – Ballsh.

Ofrohet mundësi financimi nga ABI Bank për blerjen e kësaj prone deri në 90% të vlerës.

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Vendodhja e Pronës