SHITUR – Apartament 59 m2, Rr. “Isa Boletini” Vlorë.
 • 59 m2
 • 1
 • 1
 • 0
20,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr hap ankandin per shitjen e pasurise se llojit  apartament më sipërfaqe 59 m2, në Rrugën “Isa Boletini”, në Vlorë. Prona ndodhet përball shkollës Ismail Qemali. Apartamenti është në katin e 2 të pallatit 4 katësh. Ofrohet mundësi financimi nga A...

Rruga Mustafa Bello, Vlorë, Albania View Map
Apartament për shitje 70.5 m2, Rr. Sadik Zotaj, Vlorë
 • 70.5 m2
 • 2
 • 1
 • 0
25,000 

Banka Amerikane e Investimeve hap ankandin per shitjen e pasurise se llojit apartament 2 + 1 me sipërfaqe 70.5 m2. Apartamenti ndodhet në katin e katërt të një pallati ekzistues në Rrugën Sadik Zotaj, në Vlorë. Apartamaneti ka punime cilësore në rafiniturat e brendshme dhe një oxhak të...

Rruga Sadik Zotaj, Vlorë, Albania View Map
SHITUR – Apartament, Lagjja 15 Tetori, Fier
 • 249 m2
 • 3
 • 2
 • 1

Truall me sip. 249 m2, nga të cilat 249 m2 është ndërtesë (Kati përdhe i ndërtesës 2 katëshe) “Apartament” që ndodhet në Lagjen “15 Tetori”, Fier. Trualli dhe ndërtesa ndodhet rreth 1.3 km larg qendrës, në rrugën Kastriot Muco. Apartamenti është i përbërë nga tre dhoma gj...

Rruga Kastriot Muço, Fier, Albania View Map
Shitur – Apartament 76 m2 në Golem, Kavajë
 • 76 m2
 • 1
 • 1
 • 0
23,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje një apartament (1+1), me sip. 76 m2 i ndodhur në Golem, Kavajë. Apartamenti ndodhet në katin e tretë të një godinë 4 katëshe në një kompleks rezidencial. Apartamenti është i përbërë nga një dhomë dite dhe kuzhinë, dhomë gjumi, tual...

Bulevardi i Palmave, Golem, Albania View Map
SHITUR – Apartament 131 m2, Sheshi Vollga, Durrës
 • 131 m2
 • 2
 • 2
 • 0

Banka Amerkane e Investimeve nxjerr për shitje apartament 131 m2. Apartamenti ndodhet në një pallat 12 katësh në Rrugën Taulantia, në afërsi të Sheshit “Vollga” në qytetin e Durrësit. Ndërtesa në të cilin ndodhet apartamenti ndodhet 500 metra nga qendra e qytetit të Durrësit. Ofr...

Rruga Taulantia, Durrës, Albania View Map
SHITUR – Garsoniere 35 m2, Kryemëdhenj, Kavajë
 • 35 m2
 • 1
 • 1
 • 0
11,500 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament 35 m2, në Kryemëdhenj, Kavajë. Apartamenti ndodhet në katin e tretë të banimit në një godinë me gjashtë kate. Ambjenti i brendshëm është i përbërë nga një dhomë, korridor, tualet dhe ballkon. Kuzhina ndodhet në të njëjt...

Rruga e Gjuzeve, Golem, Albania View Map
SHITUR – Apartament 174 m2, Selitë, Tiranë
 • 174 m2
 • 3
 • 2
 • 1

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament 174 m2, tre dhoma dhe një kuzhinë e cila ndodhet në katin e dytë të një godine me 4 kate. Apartamenti gjendet në rrugën “Mentor Xhemali” dhe ndodhet në zonën e Selitës, Tiranë dhe 500 metra larg Qendrës Tregtare “Kristal...

Rruga Gjin Gjergji, Tiranë, Albania View Map
SHITUR – Apartament 115.2 m2, Rr. Mihal Grameno, Tiranë
 • 2
 • 1
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve sh.a nxjerr për shitje apartament 115.2 m2, i ndodhur në katin e gjashtë të një pallati të ri në Rr. Mihal Grameno. Pallati ku ndodhet apartamenti ka një distancë 650 metra larg fillimit të Rrugës së Elbasanit. Apartamenti është i përbërë nga dy dhoma g...

Rruga Mihal Grameno, Tirana, Albania View Map
Shitet Apartament 80.71 m2, Sarandë
 • 80.71 m2
 • 1
 • 2
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje apartament me sipërfaqe 80.71 m2 në Sarandë. Apartamenti është i përbërë nga një sallon me sipërfaqe të bollshme, një dhomë gjumi, 2 tualete dhe një ballkon me orientim nga lindja. Ndodhet në katin e 5 të një pallati të ri 8 katësh n...

Rruga Skënderbeu, Sarandë, Albania View Map
SHITUR – Apartament 66 m2 & Garazh 30 m2, Sarandë
 • 66.3 m2
 • 2
 • 1
 • 1
35,000 

Banka Amerikane e Investimeve shet Apartament 66.3 m2 dhe një Garazh 30 m2, të ndodhur në Lagjen Nr. 4, Rr. Ismail Qemali, Pall. 6, Shk.1 Ap. Nr. 3, Sarandë.

Rruga Ismail Qemali, Sarandë, Albania View Map
SHITUR: Apartament 74 m2 në Plazh, Durrës
 • 73.5 m2
 • 2
 • 1
 • 0
25,500 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament me sipërfaqe 74 m2, në rrugën “Pavarësia”, Plazh, Durrës. Prona ndodhet buzë rrugës kryesore të Plazhit rreth 6 km larg qendrës së qytetit të Durrësit dhe rreth 7.5 km në veri të zonës së Golemit. Ambjentet e brendshme t...

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitur – Apartament 65 m2, Plepa, Durrës
 • 65.4 m2
 • 2
 • 1
 • 0
25,000 

Banka Amerikane e Investimeve shet Apartament me siperfaqe 65.4 m2, e ndodhur prane Pistes “Iliria”.

Rruga Pavaresia, Durrës, Albania View Map
Shitet Apartament (Penthouse) 106 m 2 , Rr. “Floresha Myteveli”, Korçë
 • 106 m2
 • 2
 • 1
 • 0
39,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje apartament (Penthouse) me sipërfaqe 106 m2 të ndodhur në rrugën “Floresha Myteveli”, Korçë.

Rruga Floresha Myteveli, Korçë, Albani... View Map
 • 1
 • 2