Shitet Ndërtesë 3 – katëshe, 367 m2, në Paskuqan, Tiranë
 • Ndërtesë 3 - Katëshe 367 m 2
 • 0
 • 0
 • 0
160,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje ndërtesë 3 - katëshe me sipërfaqe 367 m2, në Paskuqan, Tiranë.

Paskuqan, Tiranë View Map
Shitet Vilë 3-katëshe, 225 m2, në lagjen “Dunavat” Gjirokastër
 • Truall 300 m 2 & Ndërtesë (Vilë 3 Katëshe) 225 m 2
 • 3
 • 1
 • 1
75,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall dhe vilë në Lagjen “Dunavat” të qytetit të Gjirokastrës. Prona ndodhet shumë pranë Kalasë së Argjirosë dhe zonës turistike të qytetit. Është e përbërë nga një truall me sipërfaqe 300 m2 dhe ndërtesë (vilë) 3 ka...

Gjirokaster, Albania View Map
SHITUR: Truall dhe Ndërtesë 2 kate 300 m2, buzë rrugës së Teleferikut, Tiranë
 • 300 m2
 • 7
 • 3
 • 0
130,000 

Banka Amerikane e Investimeve, nxjerr për shitje truall me sipërfaqe 200 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 150 m2. Objekti ka dy kate dhe sipërfaqja totale e ndërtimit është 300 m2. Ndodhet në rrugën “Shefqet Kuka” dhe rreth 600 metra në jugperëndim të Teleferikut të Tiranës “Dajti ...

Rruga Shefqet Kuka, Tiranë, Albania View Map
Shitet Vilë Banimi me sipërfaqe 2,400 m2 Truall dhe 392 m2 Ndërtesë , Lagja “Bishanake”, Fier
 • 2,400 m2 Truall dhe 196 m2 Ndertese
 • 8
 • 4
 • 2
270,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Vile Banimi me sipërfaqe truall 2,400 m2 dhe ndertese 196 m2 në Lagja “Bishanake”, Fier.

Fier, Albania View Map
Shitet Vilë + Truall pranë Digës së Liqenit të Farkës, Tiranë
 • 980 m2
 • 12
 • 8
 • 2

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Vilë, e përbërë nga truall me sipërfaqe 250m2, ndërtesë (vilë) 4 kate + bodrum me sipërfaqe 245m2 për kat dhe në vazhdim tokë are, me sipërfaqe 1,500 m2.

Liqeni i Farkës, Albania View Map
Shitet Vile: Truall 540m2 dhe Objekt Banimi 300m2 ne Linze, Tirane
 • 840 m2
 • 7
 • 3
 • 1

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Vilë, e përbërë nga truall me sipërfaqe 540 m2, në të cilën ndodhet ndërtesë 2-katëshe dhe një kat bodrum me një sipërfaqe totale 540 m2

Rruga Dalip Topi, Tirana, Albania View Map