Shitet truall 926 m2 dhe njësi 2-katëshe buzë rrugës Tiranë – Fushë Krujë
  • Truall 926 m2 & Ndërtesë 516 m2
  • 0
  • 1
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje truall me sipërfaqe totale 926 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 516 m2. Ndërtesa është e përbërë nga 2 kate me sipërfaqe 258 m2 secili. Prona ndodhet në anë të rrugës kombëtare Tiranë-Fushë-Krujë dhe 3.3 km larg nga qendra e Fushë- Kru...

Larushk, Albania View Map
Shitet banesë private, truall 250 m2 dhe ndërtesë 70 m2, Patos, Fier
  • Arë 500 m2, & Truall 250 m2 & Ndërtesë 70 m2
  • 0
  • 0
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje arë, truall dhe ndërtesë, në Patos-Fshat, Fier. Ara ka një sipërfaqe 500 m2 nga e cila trualli është 250 m2 dhe sipërfaqja e ndërtesës është 70 m2. Ndërtesa është shtëpi banimi. Prona ndodhet 5 km larg qendrës së qytetit të Patosit...

Ballsh, Albania View Map