Shitet tokë arë 13,500 m2 , Vishaj, Tiranë
 • Truall 8,500 m2 & Truall 5,000 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje dy toka arë të kthyera në truall 8,500 m2 dhe 5,000 m2 të cilat janë bashkuar si Pikë Inertesh të përpunimit të Betonit. Zona në të cilën ndodhet prona është 6.5 km në jug të Qendrës së Tiranës dhe në të djathtë të rrugës komb...

Vishaj, Albania View Map
Shitet Truall 10’000 m2, Zhupan, Fier
 • 10,000 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje toke truall me sipërfaqe 10’000 m2 në Zhupan të Fierit. Prona ndodhet 310 metra larg rrugës nacionale Fier – Vlore. Trualli është 1.7 km larg qendrës së Fierit. Prona është e përshtatshme për aktivitete të ndryshme industriale. Ofro...

Rr. Jakov Xoxa, Fier, Albania View Map
Tokë Arë 10’200 m2, Portëz, Fier
 • 10,200 m2
 • 0
 • 0
 • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje truall të tipit Arë me sipërfaqe 10’200 m2 në fshatin Portëz të Fierit. Prona ndodhet 2.4 km nga qendra e qytetit të Fierit dhe në anë të rrugës Naftëtarët e cila është pjesë e aksit nacional Fier – Patos. Ofrohen mundësi financi...

Portëz, Albania View Map