Shitet Pikë karburanti, buzë rrugës nacionale Tiranë-Elbasan.
  • Tokë Arë 5,000 m2 & Truall 1,330 m2 & Ndërtesë 150 m2
  • 1
  • 2
  • 1
325,000 

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje tokë arë me sipërfaqe 5’000 m2, truall 1’330 m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 150 m2 (Pikë Karburanti) me adresë Dobresh, Tiranë. Prona ndodhet në rrugën e vjetër nacionale Tiranë- Elbasan rreth 10 km larg qytetit të Tiranës. Mbi ...

Dobresh, Albania View Map