Shiten bodrume 46 m2 dhe 78 m2, Lagjja 13, Plazh, Durrës
  • 78.3 m2
  • 0
  • 0
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje dy bodrume me sipërfaqe 46 m2 dhe 78 m2, në Lagjen 13, Plazh, Durrës. Bodrumet ndodhen në “Rrugën e Karafilave”, rreth 4 km në juglindje të qytetit të Durrësit dhe 3 km në juglindje të Urës së Dajlanit. Plazhi ndodhet 140 metra në li...

Rruga Dhimitër Kraja, Durrës, Albania View Map
SHITUR – Bodrum 85m2, Selitë, Tiranë
  • 85 m2
  • 0
  • 0
  • 0

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje bodrum me sipërfaqe 85 m2 ndodhur në Selitë, Tiranë. Prona është e ndodhur në katin përdhes të një pallati 6-katësh. Është e përbërë nga dy ambiente të veçanta ku secili ka mbyllje me qepen. Pallati ku ndodhet objekti ndodhet rreth 3...

Rruga Rexhep Pinari, Tiranë, Albania View Map