Shitet Vile: Truall 540m2 dhe Objekt Banimi 300m2 ne Linze, Tirane
  • 840 m2
  • 7
  • 3
  • 1

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr për shitje Vilë, e përbërë nga truall me sipërfaqe 540 m2, në të cilën ndodhet ndërtesë 2-katëshe dhe një kat bodrum me një sipërfaqe totale 540 m2

Rruga Dalip Topi, Tirana, Albania View Map