Thesari

Kuotimet për Letrat me Vlerë

Letra me VlereISINData e emetimitData e maturimitDite ne maturimKuponCmimi i ShitjesYield i shitjes
5 vjecar FIXAL0026NF5Y218-Feb-168-Feb-2111484.95%107.112.58%
10 vjecar FIXAL011NF10Y2615-Jul-1615-Jul-2631315.80%104.435.15%

 

SHENIM I RENDESISHEM:
 Kuotimet e mësipërme jane për referencë dhe janë subjekt ndryshimi dhe negociimi sipas nevojave dhe kërkesave të Bankës.

Transaksionet lidhur me Letrat me Vlerë kryhen me +2 ditë datëvalutë.

Për çdo kërkesë specifike lidhur me letrat e mësipërme dhe/apo letra të tjera, ju lutem kontaktoni me Sektorin e Thesarit: E-mail: Treasury@abi.al, Tel:+355 44537201.

Kursi i Këmbimit

ValutaEURUSDGBPCHFCAD
Blihet131.37111.11147.68111.6785.74
Shitet135.38114.49155.25117.3990.14
Data: 14/12/2017, 09:24:13 AM