Banka Amerikane e Investimeve mbeshtet fort sportin. Qe ne fillimet e saj, lidhjet midis bankes dhe sport kane qene te forta dhe jane rritur ne vazhdimesi, duke ofruar eksperienca te bukura midis dy boteve. Ashtu sikurse Banka, te gjithe atletet jane ambicioze, konkurues dhe perpiqen per sukses.

2016-2017, Banka Amerikane e Investimeve mbështet Sport Klub Studentin

Më shumëNë kuadër të përgjegjësive sociale që ABI Bank ndjek në gjithë aktivitetin e saj, mbështetja për një jetë të shëndetshme [...]