Vendimarrjet e menduara mirë për financat tuaja janë më të rëndësishme se kurrë në këto kohë.

Banka Amerikane e Investimeve është një institucion I cili beson se pasja e klientëve të mirëinformuar është e rëndësishme në aktivitetin tonë financiar. Këshilluesit tanë të biznesit kanë njohuri të plota, janë të besueshëm dhe me të cilët ju mund të punoni lehtësisht. Ata nuk mund të marrin vendimet tuaja por mund t’ju ndimojnë të vlerësoni cdo alternativë që ju ofrohet.

ABI Bank, organizon dhe mbështet aktivitete apo trajnime, objektivi i të cilave është të rrisë njohuritë financiare. Ne besojmë se edukimi I plotë financiar është shumë I rëndësishëm në shoqërinë që ne duam. Ai siguron të ardhmen si të individëve por dhe të shoqërisë. Aksesi në programe të cilat mundësojnë marrjen e aftësive të ndryshme, duhet të jenë të hapura për të gjithë pavarësisht gjinisë, prejardhjes apo edukimit prindëror.

ABI Bank mirëpret gjimnazistët e shkollës “Petro Nini Luarasi”

Më shumë25 Maj 2017 – Banka Amerikane e Investimeve në kuadër të aktiviteteve të vazhdueshme që promovojnë edukimin financiar të brezit [...]

ABI Bank mbështet studentët në Javën e Parasë

Më shumë28 mars 2017 – Banka Amerikane e Investimeve është e fokusuar në ndërgjegjësimin e brezit të ri për rëndësine e [...]

Bankier për një ditë

Më shumë17.03.2016 – Dega Qëndrore e Bankës Amerikane të Investimeve duke përkrahur nismën ndërkombëtare të Javës së Parasë, mirëpriti në ambientet [...]